icon

EGTEVENT, İstanbul’un en iyi Kurumsal Etkinlik planlayıcısı. Egtevent, insanların anılarında iz bırakan harika kurumsal etkinlikler yaratmasıyla tanınır. Planlamak istediğiniz bir konferans veya seminer, ürün lansmanı, ekip oluşturma etkinliği veya büyük kurumsal gala olsun; deneyimli etkinlik planlamacılarından oluşan ekibimiz fikirlerinizi hayata geçirmenize yardımcı olacaktır.

Teklifimiz

Kapsamlı kurumsal etkinlik planlama hizmetlerimiz müşterilerimizin farklı ihtiyaçlarını karşılar:

Konferans ve Seminerler: Bu etkinliklerin ilgi çekici olmasının yanı sıra başarılı olmasını da sağlayan profesyonel bir organizasyon ve yönetim.

Ticari Gösteriler ve Sergiler: Maksimum marka görünürlüğü ve izleyici katılımı sağlayacak şekilde tamamen koordine edilirler.

Atölye Çalışmaları ve Eğitim Oturumları: Bunlar öğrenmeyi eğlenceli olduğu kadar etkileşimli hale getirmek için tasarlanmıştır.

Takım Oluşturma Aktiviteleri: Takım üyeleri arasında uyum sağlayan ve birlikte çalışmayı geliştiren oyunlar.

Kurumsal Gala ve Partiler: Şirket kültürünüzü yansıtan ve daha da geliştiren şık kutlamalar.

Nasıl yapıldı?

İhtiyaçlarınızı Bilmek:

Öncelikle firmanızın bu vesileyle neyi başarmak istediğini tam olarak anlamak için zaman ayırıyoruz. Bu, her şeyin vizyonunuzla senkronize olmasını sağlar.

Kavramsallaştırma:

Marka tercihlerinize ve hedeflerinize göre yenilikçi fikirler üreterek etkinliğinizin türünün tek örneği olmasını sağlıyoruz.

Detaylı Planlama:

Mekan seçimi, lojistik düzenlemeler, catering hizmetlerinin sağlanması, görsel-işitsel kurulum konfigürasyonları ve eğlenceler, mükemmelleştirilmeden hiçbir detayın oluşmaması için üstlendiğimiz titiz hazırlığın parçalarıdır.

İşbirliği:

Uygulama sürecinin her aşamasında tüm düşüncelerinizi dikkate alarak planlama aşamaları boyunca konuşmaya devam ediyoruz.

Uygulamak:

Etkinliğin gerçekleştirildiği gün boyunca şirketimizdeki profesyoneller, etkinlik sırasında herhangi bir sorun ortaya çıkmadan her şeyin sorunsuz çalışmasını sağlayacak, böylece olası zorlukların sorun haline gelmeden önce üstesinden gelirken her zaman başarıyı garanti edecek; ne kadar küçük görünse de

Etkinlik Sonrası Destek:

Son olarak, gelecekteki iyileştirmeler için tavsiyeler sunarak başarılı olup olmadığını bilmeniz için işlerin nasıl gittiğine dair geri bildirim verilir.

Neden Kurumsal Etkinlik Planlayıcınız olarak EGTEVENT?

Deneyim ve uzmanlık:

Yıllarca çalışmış olan EGTEVENT, Kurumsal Etkinlik konusunda geniş bilgi birikimine sahiptir. etkinlik organizatörü , çeşitli firmaların bireysel gereksinimlerini anlıyor ve bu nedenle hem hedeflerinize hem de kurumsal kimliğinize uygun işlevler yaratıyor.

Özel Çözümler:

Her müşteri farklı şekilde ele alınır; bu nedenle işlerini geliştirmek için benzersiz planlar hazırladık. Tasarımdan itibaren bu unsurlar, müşterilerin ihtiyaçlarını ve bizden beklentilerini yansıtacak şekilde oluşturulur, böylece hedeflerine ve değerlerine ulaşmaları kolaylaştırılır.

Kapsamlı Planlama:

Mekanların seçilmesini, lojistik düzenlemelerin organize edilmesini, yiyecek-içecek hizmetlerinin sağlanmasını, görsel-işitsel kurulum konfigürasyonlarını ve eğlenceleri içerir. Etkinlik boyunca tüm konukları yeterince eğlendirirken, ilgili her ayrıntıya dikkat ederek tüm odağı tekrar işletmenize veriyoruz.

Premium Mekan Ağı:

Bu şehir, şirketimizin aralarında en iyi puanı alanlarla ortaklıklar kurduğu çok çeşitli muhteşem yerler sunmaktadır. Son teknolojiye sahip konferans salonlarını, tarihi binaları veya doğal güzelliklerle donatılmış açık hava ortamlarını tercih etmeniz durumunda, toplantınız için ideal bir mekan bulacağımızdan emin olun.

Yaratıcı Yaklaşım:

Her olayı unutulmaz kılmak için yaptığımız her şeye yaratıcılık katıyoruz. Bu, her şeyden çok, bunun nasıl gerçekleşebileceği ve dolayısıyla herhangi bir olayı özel kılabileceği konusunda başka kimsenin düşünmediği yeni fikirler sunduğumuz anlamına gelir.

Sorunsuz Uygulama:

Bu günde her şey aksamadan ilerliyor; çünkü, fiili süreçte herhangi bir aksaklık yaşanmaması için her türlü zayıf nokta önceden öngörülmüştü ve bu sayede artık herkes hiçbir baskı olmadan açık bir şekilde eğlenebiliyordu!

EGTEVENT’e Bugün Ulaşın

Başarılı bir kurumsal etkinliğe ev sahipliği yapma planlarınız var mı? O halde EGTEVENT ile iletişime geçin; İstanbul, Türkiye’nin bir numaralı kurumsal etkinlik planlayıcısı. Misafirlerinizin uzun süre hatırlayacağı unutulmaz etkinliklerin düzenlenmesine nasıl yardımcı olabileceğimizi öğrenin. Hayalinizi gerçekleştirelim ve onu şimdiye kadarki en güzel anı haline getirelim!

İletişim

 

    HADİ BAŞLAYALIM

    Kurumsal ve profesyonel duruşunuza şıklık katacak
    çözümleri beraber tasarlıyoruz, beraber üretiyoruz.

    Ofisimiz

    Şerfiali Mahallesi Şerifali Sitesi
    23-27 Kat 5 Daire 20, 34775
    Ataşehir, İstanbul, Türkiye

    [email protected]

    0 535 248 17 79

    0 530 022 74 67

    egtevent.

    © 2024 EGTEVENT™
    contact-section