EGTEVENT: Eğitim Toplantılarının Türkiye Etkinlik Organizatörü

EGTEVENT: Eğitim Toplantılarının Türkiye Etkinlik Organizatörü

Eğitim Toplantısı - Türkiye Etkinlik Organizatörü

     

      EGTEVENT: Eğitim Toplantısı

EGTEVENT, İstanbul, Türkiye’de yüksek kaliteli eğitim toplantıları düzenleme ve yönetme konusunda güvenilir ortağınızdır. Bilgi alışverişini, işbirliğini ve profesyonel büyümeyi teşvik eden öğrenme etkinlikleri oluşturma konusunda uzmanız. Amacımız atölye, seminer, konferans veya eğitim oturumunuzun deneyimli ekibimizin yardımıyla başarıya dönüşmesini sağlamaktır.

Eğitim Toplantınızda Neden EGTEVENT’i Seçmelisiniz?

Uzmanlaşmış Uzmanlık:

EGTEVENT olarak Eğitim Toplantısı etkinlikleri düzenleme konusunda engin deneyime sahibiz, bu da bu tür toplantıların kendine özgü gereklilikleri konusunda bilgi sahibi olmamızı sağlıyor. Personelimiz öğretmenler, öğrenciler veya profesyoneller arasında öğrenmeyi ve etkileşimi geliştiren alanlar yaratmak için gereken uzmanlığa sahiptir.

Özel Çözümler:

Eğitim toplantınızın spesifik hedeflerine göre kişiselleştirilmiş hizmetler sunuyoruz. Planlamadan uygulamaya kadar her ayrıntıyı öğrenme hedeflerine ulaşmasını ve hedef kitlesinde yankı bulmasını sağlayacak şekilde özelleştirmek için sizinle yakın işbirliği içinde çalışıyoruz.

Her Şey Dahil Planlama:

Dikkatli planlama sürecimiz, mekan seçimi, lojistik içerik organizasyonu, teknoloji entegrasyonu ve yiyecek-içecek hizmetleri de dahil olmak üzere bir eğitim toplantısının tüm yönlerini ele alır, böylece katılımcılarla etkileşimde bulunurken sadece değerli materyalleri sunmaya odaklanabilirsiniz.

En İyi Mekanların Ağı:

İstanbul’da eğitim etkinlikleri için pek çok mükemmel mekan mevcut ve bunlardan bazılarıyla iyi ilişkiler kurduk; bu, ister modern konferans merkezlerine ister esnek atölye alanlarına ihtiyacınız olsun, yaratıcılığa ilham veren toplantılar için doğru yeri bulacağımız anlamına gelir!

Yenilikçi ve İnteraktif Metodoloji:

Eğitim faaliyetleri sırasında ilgi çekici deneyimler yaratmamıza, böylece katılımcıların dikkatini sürdürmemize ve bu tür programlardan kazandıkları genel deneyimi geliştirmemize yardımcı olan teknolojinin yanı sıra güncel trendleri bir araya getiren yenilikçi yaklaşımları benimsiyoruz.

Stressiz Uygulama:

Müşterilerimize eğitim toplantıları sırasında gönül rahatlığı sağlamak için, etkinlik yürütme süreci boyunca ortaya çıkan sorunlarla anında ilgilenerek uzman yönetim desteği sağlıyoruz, böylece etkili içerik sunmaya tam olarak konsantre olabilirler.

Sizin İçin Neleri Farklı Yapıyoruz?

Bireyselleştirilmiş Hizmet Sunumu:

EGTEVENT’te her müşteri kişiselleştirilmiş hizmet alır çünkü her müşterinin benzersiz olduğuna inanırız. Bu bize tam olarak ne istediğinizi bilmemiz için alan sağlar ve böylece tüm beklentilerinize ve hedeflerinize ulaşmanıza yönelik mükemmel bir şekilde tasarlanmış bir etkinlik sunmamıza yardımcı olur.

En Son Teknoloji Entegrasyonu:

Konferanslarda öğrencilerin öğrenme deneyimlerini optimize etmek için, en son teknolojiye sahip görsel-işitsel ekipmanların yanı sıra, atölye çalışmaları veya çevrimiçi olarak yürütülen diğer eğitim türleri sırasında maksimum katılımı sağlayan sanal katılım seçenekleri gibi etkileşimli araçlardan yararlanıyoruz.

Belirli Konulara Odaklı İçerik Geliştirme:

Ekibimiz, birden fazla konunun birkaç günlük bir süre içinde ardı ardına ele alınabileceği çok günlü konferanslar sırasında çeşitli aşamalarda gerçekleştirilen farklı oturumlarda katılımcı katılımını artırmayı amaçlayan ilgili materyali geliştirirken müşterilerle yakın işbirliği içindedir.

Etkinlik Sonrası İnceleme ve Geri Bildirim Analizi:

Ev sahipliği yaptığımız her konferanstan sonra, iki tarafın ortaklaşa paylaştığı himayelerde düzenlenen bu toplantılara katılanlar arasında elde edilen genel memnuniyet düzeyleriyle doğrudan dolaylı olarak ilgili farklı yönlere ilişkin katılımcılardan alınan geri bildirimlere dayanarak ayrıntılı değerlendirme analizleri gerçekleştiriyoruz. ilk temas kuruldu, başlangıç tarihi önceden planlandı, önceden kararlaştırıldı, karşılıklı olarak kabul edilebilir koşullar önceden belirtildi, böylece herkes, işleri birlikte gerçekleştirmeye kendini tamamen adamadan önce neyle karşı karşıya olduğunu biliyor!

İletişim

    HADİ BAŞLAYALIM

    Kurumsal ve profesyonel duruşunuza şıklık katacak
    çözümleri beraber tasarlıyoruz, beraber üretiyoruz.

    Ofisimiz

    Şerfiali Mahallesi Şerifali Sitesi
    23-27 Kat 5 Daire 20, 34775
    Ataşehir, İstanbul, Türkiye

    [email protected]

    0 535 248 17 79

    0 530 022 74 67

    egtevent.

    © 2024 EGTEVENT™
    contact-section